compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: The Strange Death of Harry Stanley
Short of the Week

We Want Shorts: The Strange Death of Harry Stanley

10-3-2014 Al drie jaar plaatst BiosAgenda elke maandag een korte film op deze website. Vanaf nu wordt deze rubriek overgenomen door onze vrienden van We Want Cinema.

Delen op facebook

Dit is het waargebeurde verhaal van Harry Stanley die in 1999 op een heftige manier om het leven kwam. Deze film is gemaakt met toestemming van Irene Stanley, omdat ze haar man op een grove en onterechte manier kwijt is geraakt. De film is een opeenstapeling van leugens, maar de filmmaker zal je vertellen wat de waarheid is en wat niet.

Dit is het verhaal van een doodnormale man, maar ook een reconstructie van een misdrijf. Tijdens de film wordt ons verteld wie Harry Stanley is. Een man van 46 die herstellende is van kanker en wie geliefd wordt door zijn broer en zijn vrouw. Harry Stanley gaat de stad in om zijn kapotte tafel te repareren. Als hij met een tafelpoot in zijn hand door de stad loopt, besluit hij om een biertje te gaan drinken in een pub. Hij gaat aan de bar zitten en legt de tafelpoot naast zich neer. Terwijl Harry zit te genieten van zijn bier, zijn er een aantal bezoekers die het vreemde gevoel hebben dat de tafelpoot een vuurwapen is. De politie wordt gebeld en als Harry de bar weer verlaat eindigt het vreemde verhaal met de dood van de onschuldige Harry Stanley.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.