compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Wellicht vervolg Gladiator

Wellicht vervolg Gladiator

Deelname Russel Crowe onzeker

12-7-2005 NEW YORK - Hoewel het personage van Crowe gedood wordt aan het eind van Gladiator is bestaat er een 'onmiskenbare wil om een vervolg te filmen'.

Delen op facebook

Djimon Hounsou die in de rol van de Afrikaanse slaaf Juba aan de zijde van Crowe vocht, verklaarde dat er druk nagedacht wordt over een mogelijke opvolging van het Oscarwinnende Gladiator. Hounsou was gisteren in New York ter promotie van The Island, waarin hij hoofdpersoon Ewan McGregor opjaagt. Hounsou geeft toe dat het lastig wordt om een geschikt vervolg te bedenken, aangezien het hoofdpersonage in het origineel sterft. Men is echter bezig met het script en de castingmogelijkheden. Hounsou verwacht dat hij zijn rol als Juba een vervolg kan geven, mogelijk als een van de hoofdrollen. Hounsou speelde eerder in Spielberg's Amistad en was onlangs te zien in Constantine.
Het originele Gladiator werd geregisseerd door Ridley Scott (Hannibal, Kingdom of Heaven) en wist meer dan $450 miljoen op te brengen. Wie een mogelijk vervolg zal regisseren is niet bekend.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.