compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Westendorp en Brood in rom-kom DE BREAK-UP CLUB

Westendorp en Brood in rom-kom DE BREAK-UP CLUB

De opnames zijn in volle gang voor De Break-Up Club een romantische-komedie (rom-kom), de hoofdrollen zijn voor Juvat Westendorp en Holly Mae Brood, het bedrijf van Dylan (Westendorp) heeft als service: het uitmaken van relaties. De film is begin 2024 in de bioscoop.

Hartenbreker Juvat Westendorp in actie met Juvat Westendorp in De Break-Up Club © 2023 Dutch FilmWorks

Hartenbreker Juvat Westendorp in actie met Juvat Westendorp in De Break-Up Club © 2023 Dutch FilmWorks

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Break-Up Club - van de makers van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Kwestie van Geduld en Zwaar Verliefd! – gaat over het bedrijf van Dylan (Juvat) en zijn vriend Mike dat een wel hele unieke service aanbiedt: het uitmaken van relaties! Andere rollen zijn er o.a. voor Oscar Aerts, Sarah Bannier, Birgit Schuurman, Han Oldigs en Cynthia Abma. Dutch FilmWorks brengt de film begin 2024 in de bioscoop.

OVER DE FILM
Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is - samen met zijn beste vriend Mick - in te huren voor die final cut.
De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt ingehuurd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club.

OVER DE MAKERS
De Break-Up Club wordt geregisseerd door Jonathan Elbers – bekend van De Club van Lelijke Kinderen () – en het script is van Gerben Hetebrij. De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures). Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie.

Tom de Mol en Marcel de Block produceren al jaren vele succesvolle speelfilms. De romantische komedie Zwaar Verliefd! trok in 2018 ruim 240.000 bioscoopbezoekers en de verfilming van Daphne Deckers’ bestseller Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn werd in 2020 door meer dan 250.000 bezoekers bezocht in de bioscoop. Ze wisten zich in 2017 als co-executive producer te verbinden aan de Amerikaanse productie The Hitman’s Bodyguard, die deels in Nederland werd opgenomen.

OVER JONATHAN ELBERS

BiosAgenda.nl volgt regisseur Jonathan Elbers — De Club van Lelijke Kinderen (2019) en Fashion Chicks (2015) — al vanaf zijn afstudeer-filmproject De Club van Lelijke Kinderen (2012), zo bezochten we in 2012 de grote productie Filmsetbezoek De Club van Lelijke Kinderen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.