compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Wonder Woman 1984 woensdag online première

Wonder Woman 1984 woensdag online première

BREKEND NIEUWS: Pathé Thuis exclussiviteit

UPDATE: De film Wonder Woman 1984 gaat woensdag in 'thuis'-premiere. De bioscoop-première is heel vaak uitgesteld, maar de film gaat nu haar première online beleven. Wonder Woman 1984 is vanaf 31 maart voor €9,99 te koop bij Pathé Thuis en vanaf 7 april te huur vanaf €5,99.

Delen op facebook
Wonder Woman 1984 woensdag online première

Wonder Woman 1984 woensdag online première

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

BIJGEWERKTE ARTIKEL: De film Wonder Woman 1984 gaat morgen op 31 maart in Nederland in première bij Pathé Thuis. Nu de bioscopen nog gesloten zijn krijgt het langverwachte vervolg op de kaskraker Wonder Woman uit 2017 online de primeur.

ONLINE PREMIERE

De actiefilm was eerder al te zien in andere landen en zou 16 december 2020 uitgebracht worden in de Nederlandse bioscopen, maar werd meerdere malen uitgesteld tot de bioscopen weer open mochten. Warner Bros. heeft nu definitief besloten om de film een online première te geven.

Thomas van de Weerd, CEO van Pathé Thuis vindt het een eer dat het platform deze film als eerste aan het Nederlandse publiek mag tonen: „Afgelopen jaar heeft de filmindustrie een enorme klap gekregen, bioscopen dicht, nieuwe producties werden afgelast en voltooide producties werden uitgesteld, waaronder Wonder Woman 84. We vinden het daarom geweldig dat deze langverwachte film nu toch voor iedereen beschikbaar is op onze streamingdienst.’’

Wonder Woman 1984 is een Amerikaanse superheldenfilm onder regie van Patty Jenkins. De film is gebaseerd op de gelijknamige superheldin van DC Comics. In het vervolg op de filmhit uit 2017 wordt een sprong gemaakt naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. De hoofdrollen worden vertolkt door Gal Gadot, Kristen Wiig, Chris Pine en Pedro Pascal. Ook Doutzen Kroes heeft een kleine bijrol in de film.

Belangrijke details


Wonder Woman 1984 is vanaf 31 maart voor €9,99 te koop bij Pathé Thuis en vanaf 7 april te huur vanaf €5,99.

Bericht Maandag


In Wonder Woman 1984 moet de suffige Diana Prince uit de schaduw treden wanneer een op macht beluste zakenman een oud artefact probeert te bemachtigen die de wereld op de rand van vernietiging brengt.

De film Wonder Woman 1984 was begin 2020 de film waar alle ogen op gericht waren, maar door de wereldwijde uitbrak van corona werd er voor gekozen om de wereld-première uit te stellen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.