compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Woo, Craven en Liebesman gaan er weer voor

Woo, Craven en Liebesman gaan er weer voor

Nieuwe filmgeruchten

NIJMEGEN - Filmmakers Wes Craven, John Woo en Jonathan Liebesman hebben naar verluidt hun handtekening gezet voor 3 nieuwe actiefilms, waaronder één met 'killer-bugs'.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Variety meldt dat Wes (Freddy vs. Jason, "Scream" en A Nightmare on Elm Street) Craven het scenario aan het schrijven is en ook een optie heeft om de film te regisseren, welke is gebaseerd op een scenario van één van de dire winnaars van een scenariowedstrijd: Project Greenlight. Het verhaal draait om een oplichter die zijn zinnen zet op een rijke buit, maar dan gaan de zaken fout.

Empire Online meldt dat John Woo zijn overbezette agenda met nog eens een film heeft belast. Hij is al tegelijk bezig met de spelbewerking "Spy Hunter", de speelgoedbewerking Herman, zijn samenwerkingen met Chow-Yun Fat aan "The War of the Red Cliff" en "Land of Destiny" en zijn droomwens om een musical te maken.

Nu gaat Woo een remake van film-noir Le Cercle Rouge (The Red Circle) regisseren. Het verhaal over een dief en een moordenaar die gedwongen moeten samen, je zou bijna zeggen een klassiek Hong-Kong-Woo-thema.

Tenslotte bericht THR dat Darkness Falls regisseur Jonathan Liebesman eindelijk een tweede film mag regisseren: "Dead Asleep". De scenario van Carter Blanchard handelt over een dorpje welk slachtoffer wordt van een bepaalde type "killer bugs" die alleen 's nachts actief zijn, zij boren zich in iemands lichaam en vermoorden iemand dan van binnenuit.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.