compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > X-men 3 zit zonder regisseur

X-men 3 zit zonder regisseur

Matthew Vaughn stapt op om persoonlijke redenen

2-6-2005 LOS ANGELES - Twee maanden voordat de opnames starten moet "X-Men 3" op zoek naar een nieuwe regisseur.

Delen op facebook

De Britse regisseur Matthew Vaughn ("Layercake") ziet het niet zitten om de regie van "X-men 3" op zich te nemen. Hij verklaarde dat het geen kwestie was van creatieve meningsverschillen op de set, maar dat hij om persoonlijke redenen niet deelneemt aan de productie. De Brit ziet het niet zitten om met vrouw en kinderen te verhuizen naar Los Angeles. Het oorspronkelijke plan om op en neer te vliegen tusen Engeland en Hollywood stuitte op praktische bezwaren. Volgens producer Avi Arad is Vaughn er kapot van dat hij het project moet verlaten.
Productiemaatschapijen 20th Century Fox en Marvel zullen de vrijgekomen vacature zo snel mogelijk proberen te vullen. De geplande startdatum voor de opnames blijft vooralsnog staan. Voor de rol van 'Angel' is men nog op zoek naar een geschikte actrice.
Vaughn is na Bryan Singer de tweede regisseur die men het team van "X-Men 3" verlaat. Singer regisseerde de eerste twee delen, maar bedankte voor het derde deel toen hem de mogelijkheid werd geboden om Superman Returns onder handen te nemen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.