compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Zangeres Maan maakt speelfilmdebuut

Zangeres Maan maakt speelfilmdebuut

19-9-2018 Zangeres Maan de Steenwinkel maakt haar speelfilmdebuut als Joy, de oudere zus van hoofdpersonage Paul in de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. Paul is een jongen met flaporen, gespeeld door Sem Huismann, die moet vluchten om niet opgesloten te worden in de gevangenis voor lelijke kinderen.

Delen op facebook

Sem Hulsmann, Maan de Steenwinkel, Narek Awanesyan en Faye Kimmijser spelen de hoofdrollen in de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. Sem, bekend van de met een Emmy Kids Award bekroonde serie Kasper en de Kerstengelen, zal te zien zijn als hoofdpersonage Paul, een jongen met flaporen die samen met honderden andere kinderen door President Isimo wordt opgesloten omdat hij lelijk is.


Paul weet te ontsnappen en richt samen met zijn vrienden Kai en Sara, die gespeeld worden door Narek en Faye, De Club van Lelijke Kinderen op om de strijd met de president aan te gaan.

Eerder werd bekend gemaakt dat Jelka van Houten en Jeroen van Koningsbrugge gecast zijn als de ouders van Paul. De opnames voor de film gaan dit najaar van start, vanaf 9 oktober 2019 draait De Club van Lelijke Kinderen in de bioscoop.

Ook voor de grote bijrollen in De Club van Lelijke Kinderen zijn acteurs gevonden: Mika Peeters is te zien als Bob, Laura van der Meché als Rox en Liahn dos Reis als Zoë. En nog honderden andere auditanten hebben inmiddels bericht gekregen dat ze een rol in de film hebben.

Om de cast compleet te krijgen opende Producent Umami Media eerder dit jaar de grootste online casting in Nederland ooit. Duizenden kinderen deden auditie via de website www.declubvanlelijkekinderen.nl.

Over de film:
Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara, het mooiste meisje van de klas, ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met de President. Lukt het Paul en zijn vrienden om de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van President Isimo omver te werpen?


De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts (uitgeverij Ploegsma). De regie is in handen van Jonathan Elbers (Fashion Chicks). De film wordt geproduceerd door Umami Media in coproductie met Shooting Star Film Company en de EO met steun van het Nederlands Filmfonds, CoBo en ATF. Distributeur Independent Films brengt de film op 9 oktober 2019 uit in de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.