compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Zeer goed bezochte ladiesnight VERLIEFD OP CUBA

Zeer goed bezochte ladiesnight VERLIEFD OP CUBA

14-2-2019 Regisseur Johan Nijenhuis krijgt het weer voor elkaar om de bioscoopstoelen te vullen met zijn nieuwste film Verliefd op Cuba, als we afgaan op de zeer goede bezoekcijfers van de Ladiesnight, derde beste ooit.

Volgens distributeur Entertainment One zijn ook in Cuba de posters voor de film te zien © 2019 Entertainment One Benelux

Volgens distributeur Entertainment One zijn ook in Cuba de posters voor de film te zien © 2019 Entertainment One Benelux

Met 65.196 bezoekers is Verliefd Op Cuba de best bezochte Ladiesnight na Gooische Vrouwen 2 en Soof 2. Met dit aantal stoot de film Gooische Vrouwen van de derde plek. Dit is een unieke prestatie waarmee Johan Nijenhuis ook zijn eigen Ladiesnight record verbreekt. Deze stond op naam van de titel Toscaanse Bruiloft uit 2014.

Johan Nijenhuis: "Met deze club acteurs hebben we veel plezier gehad en ook heel hard gewerkt op Cuba. Ik ben heel blij dat dat gewaardeerd wordt"

FILM OOK IN CUBA EN BELGIË TE ZIEN
De film die grotendeels op Cuba is opgenomen, heeft daar ook al zijn première gehad. Naast Cuba is Verliefd op Cuba ook deze week in België te zien.

De film is vanaf vandaag in 122 bioscopen door het hele land te zien.

OVER DE FILM
Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen daar haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Andere rollen in Verliefd Op Cuba zijn voor o.a. Jan Kooijman, Tjebbo Gerritsma, Maaike Martens, Niek Roozen, Barbara Sloesen en Anouk Maas.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.