compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Zesde Superman gecontracteerd

Zesde Superman gecontracteerd

De relatief onbekende Brandon Routh neemt de rol op zich.

25-10-2004 LOS ANGELES - Eerder werden de namen genoemd van Nicholas Cage, Brendan Fraser en Tom Welling. Regisseur Bryan Singer koos voor de 25-jarige Brandon Routh.

Delen op facebook

Maandenlang hield Bryan Singer, regisseur van onder meer The Usual Suspects en X-Men, in het midden wie de felbegeerde rol van de 'man van staal' zou krijgen. Hij koos uiteindelijk voor de relatief onbekende Brandon Routh. De uit Iowa afkomstige Routh, hooguit bekend van enkele gastrollen in televisieseries als 'Will & Grace' en 'Gilmore Girls' is volgens Singer "een uitstekende acteur die de beste fysieke eigenschappen voor de rol bezit, en in al zijn handelen het karakter Superman uitstraalt". Routh zal de zesde acteur zijn die in het lichaam kruipt van Clark Kent. Mischa Barton (The Sixth Sense) en Topher Grace (Traffic) worden genoemd voor de rollen van Lois Lane en Jimmy Olsen.
Van Routh kunnen we in 2005 al een glimp opvangen in het verwachte "Deadly". De nu nog naamloze Supermanfilm staat gepland voor zomer 2006. Begin volgend jaar start de productie.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.