compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Zeta-Jones bedreigd in Amsterdam

Zeta-Jones bedreigd in Amsterdam

29-7-2004 LOS ANGELES - Actrice Catherine Zeta-Jones is tijdens haar verblijf in Amsterdam telefonisch bedreigd. Zij kreeg in het hotel waar zij in mei logeerde drie dreigtelefoontjes van de vrouw die momenteel terechtstaat voor het stalken van de Oscar-winnares.

Delen op facebook

Dat zei Michael Douglas, de echtgenoot van Zeta-Jones, woensdag in de rechtbank in Los Angeles. Daar dient de rechtszaak tegen de 32-jarige Dawnette Knight die wordt beschuldigd van het stalken en bedreigen van Zeta-Jones. Volgens Douglas heeft zijn vrouw tegen een zenuwinzinking aangezeten toen zij ruim anderhalf jaar lang door de bezeten fan in brieven en telefoontjes met de dood werd bedreigd.

De acteur moest als getuige verschijnen. Douglas vertelde dat in de brieven gedetailleerde beschrijvingen stonden van een van hun huizen. ''Mijn vrouw dacht eerst dat de brieven waren geschreven door iemand die haar kende. Na de telefoontjes naar het Amsterdamse hotel tijdens opnamen van Ocean's Twelve kwam het tot een uitbarsting.'' Douglas zei dat Zeta-Jones hierna fysieke gebreken ging vertonen die het gevolg zouden kunnen zijn van een zenuwinzinking.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.