compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 14-1 t/m 20-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Fedja van Huêt

Fedja van Huêt

Fedja van Huêt: films, nieuws

 

Biografie van Fedja van Huêt

Fedja van Huêt, Victor Löw en Tamar van den Dop in Karakter
Fedja van Huêt, Victor Löw en Tamar van den Dop in Karakter
Brak nationaal en internationaal door met zijn rol in de film en tv-serie Karakter en vestigde definitief zijn naam met zijn rol in AmnesiA, de film die ook de carrière van Carice van Houten katapulteerde.

Fedja van Huêt is sinds seizoen 05/06 aan Toneelgroep Amsterdam verbonden. Hij was o.a. te zien in 'Perfect Wedding' en 'Opening Night'. In het seizoen 06/07 speelt hij in 'Don Carlos', 'Hemel boven Berlijn', 'Romeinse Tragedies' en 'Tragedie'.

Trivia over Fedja van Huêt

Kreeg meerdere prijzen als beste acteur voor onder meer in The Cave, AmnesiA en Karakter.

Fedja van Huêt In het nieuws

Yorick van Wageningen in De Wederopstanding van een Klootzak uit 2013

Opnames film over Deventer moordzaak van start

11-1-2019 De opnames voor de nieuwe Nederlandse dramathriller De Veroordeling beginnen deze week. Fedja van Huêt, Yorick van Wageningen en Lies Visschedijk spelen de hoofdrollen. De film is gebaseerd op een boek waarin een klusjesman in de media wordt verdacht van moord op een weduwe.

Annet Malherbe met Jeroen Krabbé in 'Alleen maar nette mensen' (2012)

Annet Malherbe in All You Need Is Love

Ook Frank Lammers speelt in romkom

4-5-2018 Annet Malherbe en Frank Lammers spelen een rol in de romkom All You Need Is Love. Daarnaast hebben Peter Paul Muller, Trudy Labij en Diederik Ebbinge een rol bemachtigd. De cast van de film van regisseur Will Koopman is daarmee compleet.

Lies Visschedijk als Soof.

Rode loper tv-serie Soof: een nieuw begin

10-11-2017 De nieuwe Videoland-serie 'Soof: een nieuw begin' beleeft op maandag 13 november haar feestelijke première - met rode loper - in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Op woensdag 15 november is de serie in bioscopen in de rest van het land te zien.

Cast Soof2, Copyright 2016 ArjoFrank Fotografie

Première Soof 2 in foto's

30-11-2016 Deze week werd Soof 2 feestelijk gepresenteerd in onze hoofdstad. Onze fotograaf was erbij en fotografeerde hoofdrolspeler Lies Visschedijk en de rest van cast en crew.

De Held opent Nederlands Film Festival

29-6-2016 Het Nederlands Film Festival heeft zijn openingsfilm voor de komende editie bekend gemaakt: De Held, een verfilming van een boek van Jessica Durlacher.

<  123456  >
Laatste filmnieuws

Fedja van Huêt Feiten

Fedja van Huêt in Karakter
acteur, stemacteur
Geboren 21-6-1973
Brak nationaal en internationaal door met zijn rol in de film en tv-serie Karakter en vestigde definitief zijn naam met zijn rol in AmnesiA.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+