compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Lucie de Lange

Lucie de Lange

Lucie de Lange: films

 

Biografie van Lucie de Lange

Lucie de Lange studeerde piano, slagwerk en solfege aan het Haarlemmermeers muzieklyceum, waarna ze als productieassistente bij de TROS radio ging werken. Vanaf 1976 was ze vast aangeefster in het onvergetelijke repertoire van Jos Brink en Frank Sanders. Zo was ze ondermeer te zien in 'Wacht U voor de hond', 'Deusjevoo', 'Amerika Amerika', 'Max Havelaar', 'Revue Revue' en 'Zzinderella'. In het seizoen 2005-2006 speelt ze naast onder meer Jon van Eerd in zijn klucht 'Een rits te ver'.

In 1997 speelde Lucie de Lange in 'Joe - De Musical'. Voor Stichting de Zonnebloem heeft ze diverse theaterproducties gemaakt met Danny de Munk, Ernst Daniël Smit en Henk Poort.

Naast haar werk in het theater hebben sinds 1987 ook haar werkzaamheden voor nasynchronisaties van tekenfilms, series en live-action (zowel spel als regie) een belangrijke plek in haar carrière. Evenals haar optredens in diverse tv-commercials.
Laatste filmnieuws

Lucie de Lange Feiten

stemacteur
Geboren 12-6-1957
Lucie de Lange speelde in diverse toneelstukken, musicals en commercials en verzorgt nasynchronisatie voor vele tekenfilms.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+