compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN PREMIèRE

Matt Damon

IN

Le Mans ‘66

samen met Christian Bale, geregisseerd door James Mangold.

Ook in de bioscoop deze week:

Joe Pesci in The Irishman samen met Robert De Niro en Al Pacino, geregisseerd door Martin Scorsese. Renée Zellweger in Judy, geregisseerd door Rupert Goold. Dirk van Dijck in The Best of Dorien B. samen met Katelijne Verbeke en Jelle De Beule, geregisseerd door Anke Blondé. Jillian Bell in Brittany Runs a Marathon, geregisseerd door Paul Downs Colaizzo.

+ LEES MEER

Matt Damon
Matt Damon
FILMSTERREN IN HET NIEUWS

BLADE RUNNER vanaf 1 november in de bioscoop

2-10-2019 Blade Runner (THE FINAL CUT) THE FUTURE IS NOW met HARISSON FORD en RUTGER HAUER is vanaf 1 november tijdelijk terug in de bioscoop — voor de eerste keer ook in IMAX — Voorverkoop begint vandaag, woensdag 2 oktober, via de reguliere voorverkoopadressen!

Rutger Hauer (75) overleden

24-7-2019 Acteur Rutger Hauer is na een kort ziekbed overleden afgelopen vrijdag 19 juli in Friesland, de uitvaart was vandaag. Hauer was lange tijd de beroemdste Nederlandse acteur in de VS, dankzij zijn rollen in Blade Runner en The Hitcher.

Michael Mann bij EYE

2-7-2019 Michael Mann, vooral bekend van de tv-serie Miami Vice, de misdaadthrillers Heat en Thief en het kassucces The Last of the Mohicans, is in Nederland onderbelicht gebleven. Eye vertoont alle 12 speelfilms en afleveringen van de televisieserie Miami Vice.

+ LEES MEER

Rutger Hauer
Rutger Hauer
DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Jörgen Scholtens

Acteur, regisseur Jörgen Scholtens studeerde aan de Theater Docenten opleiding aan de NHL in Leeuwarden. Hij werd bekend van zijn rol Sytze in de tv-soap Onderweg naar Morgen (2008-2010) en als side-kick Gijs van Juf Roos (YouTube/Telekids).

Melissa Drost

Melissa Drost is vooral bekend als het YouTube-fenomeen Juf Roos. Ze speelt het personage Sjors Langeveld in Goede Tijden Slechte Tijden sinds 2017.

Chris Peters

Chris Peters is een acteur die nationale bekendheid kreeg voor zijn titelrol in de film Tonio (2016), naar het roman van A.F.Th. van der Heijden.

Jörgen Scholtens
Jörgen Scholtens

Laatste filmnieuws
VANDAAG OP TV

Julianne Moore

IN

Kingsman is een geheime organisatie in Groot-Britannie die de wereld veilig moet houden. Als The Kingsman hun hoofdkwartier verliezen komen .. Veronica 20:30

• Charles Chaplin in The Kid ARTE 21:40

• Penélope Cruz in Grimsby Veronica 23:20

• Shia LaBeouf in Transformers RTL7 20:30

• Shia LaBeouf in Transformers RTL7 20:29

+ LEES MEER

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+