compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Alle filmsterren van dit moment

FILMSTERREN IN HET NIEUWS

Michael Mann bij EYE

2-7-2019 Michael Mann, vooral bekend van de tv-serie Miami Vice, de misdaadthrillers Heat en Thief en het kassucces The Last of the Mohicans, is in Nederland onderbelicht gebleven. Eye vertoont alle 12 speelfilms en afleveringen van de televisieserie Miami Vice.

De la Parra over Obsessions

Deel 1: Interview over zijn debuutfilm

17-6-2019 BiosAgenda.nl sprak onlangs de gevierde regisseur Pim de la Parra. Zijn baanbrekende debuutfilm Obsessions uit 1969, is digitaal gerestaureerd en gaat weer in roulatie. De la Parra werd iconisch met het vermengen van veel bloot in zijn films.

Interview Jason Blum over MA

5-6-2019 Producent Jason Blum was kort voor de première van zijn nieuwste film MA in Nederland voor promotie. BiosAgenda interviewde Blum over de film MA en over hoe hij kwaliteitsfilms maakt met een micro-begroting.

+ LEES MEER

DE NIEUWSTE BIOGRAFIEËN

Jörgen Scholtens

Acteur, regisseur Jörgen Scholtens studeerde aan de Theater Docenten opleiding aan de NHL in Leeuwarden. Hij werd bekend van zijn rol Sytze in de tv-soap Onderweg naar Morgen (2008-2010) en als side-kick Gijs van Juf Roos (YouTube/Telekids).

Melissa Drost

Melissa Drost is vooral bekend als het YouTube-fenomeen Juf Roos. Ze speelt het personage Sjors Langeveld in Goede Tijden Slechte Tijden sinds 2017.

Chris Peters

Chris Peters is een acteur die nationale bekendheid kreeg voor zijn titelrol in de film Tonio (2016), naar het roman van A.F.Th. van der Heijden.

Jörgen Scholtens
Jörgen Scholtens

Laatste filmnieuws
VANDAAG OP TV

Ed Harris

IN

Een modale familie komt ineens in de schijnwerpers te staan als de vader een moord pleegt, schijnbaar uit zelfverdediging. Canvas 21:05

• Ethan Hawke in Dead Poets Society ARTE 14:55

• Danny Boushebel in Much Loved ARTE 00:50

• Julianne Moore in Seventh Son SBS 9 22:40

• Michael Madsen in Free Willy SBS 9 20:30

+ LEES MEER

VANDAAG GEBOREN
Vin Diesel

Vin Diesel (52)

Vin Diesel, Amerikaanse acteur met lage stem, spierbundels en kale kop, vervult vaak de rol van actieheld. Hij werd bekend door zijn rol in Saving Private Ryan en speelde in veel d..

Ook geboren vandaag:
Nelson Mandela (101), Paul Verhoeven (81)

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+