Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 15-3 t/m 21-3
WEB | mobiel
Film van de week - Tomb Raider
MENU

The Greatest Showman

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

biografie, drama, filmhuis, musical

BioscoopAgenda van The Greatest Showman

The Greatest Showman in Breda

The Greatest Showman in Breda

Kinepolis Breda, Breda

Bavelseparklaan 4

ma 19 maa 11:40
di 20 maa 11:40
wo 21 maa 11:30


Bioscopen in de buurt van Breda

Oosterhouts Filmcafé, Oosterhout (NB)

Heuvel 27

di 20 maa 15:00
wo 21 maa 20:15
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul ‘La La Land). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.