compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

The Mountain Between Us

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

drama, romantiek

BioscoopAgenda van The Mountain Between Us

The Mountain Between Us in Heesch

Delen op facebook

The Mountain Between Us in Heesch

Geen agenda in Heesch
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Mountain Between Us zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee vreemden crashen met een klein vliegtuig. Als ze erachter komt dat niemand hen komt halen moeten ze beginnen aan een lange tocht door de met sneeuw bedekte wildernis. Dit zorgt ervoor dat de vonk tussen de twee overspringt. Met Idris Elba en Kate Winslet.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.
The Mountain Between Us is geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin, in Nederland uitgebracht als ‘Over Bergen Heen’.