compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Three Identical Strangers

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

biografie, documentaire, drama, filmhuis, mysterie

BioscoopAgenda van Three Identical Strangers

Three Identical Strangers in Goor

Delen op facebook
Geen agenda in Goor

Wil je Three Identical Strangers zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie mannen ontdekken dat zij tot een drieling horen, die na hun geboorte door drie verschillende gezinnen zijn opgevoed. Zij willen weten hoe zij slachtoffer zijn geworden van dit orde psychologisch experiment.



Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld.

Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld. Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Hun adembenemende, feelgood-verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, ze worden overal voor uitgenodigd en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York. Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt - een geheim dat meer mensen treft. Three Identical Strangersis de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire een instant box office succes.Three Identical Strangers is een film die bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.