compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 25 2009

Box Office Update - week 25 2009

The Proposal op tweede plaats

23-6-2009 The Hangover behoudt de eerste plaats en heeft al meer dan een miljoen opgebracht. The Proposal komt binnen op de tweede plaats.

Delen op facebook

The Proposal bracht deze week net wat minder op dan The Hangover en behaalde daardoor de tweede plaats. Angels & Demons, Terminator Salvation en Night at the Museum 2 zakten alledrie een plek en belandden respectievelijk op de derde, vierde en vijfde plaats.

Op de zesde plaats kwam State of Play binnen, de verfilming van de gelijknamige tv-serie uit 2003. Coco avant Chanel zakte twee plaatsen naar de zevende plaats. Op de laatste drie plaatsen staan The Last House on the Left, Duplicity en Beverly Hills Chihuahua (NL).

Vanaf donderdag zal Transformers: Revenge of the Fallen in meer dan honderd zalen draaien. Dit vervolg op Transformers gaat opnieuw over de oorlog tussen de Autobots en de Deceptions. Verder komen er deze week alleen kleinere films uit. Chéri over een romance tussen een rijke jongeman en een veel oudere vrouw was genomineerd voor de Gouden Beer 2009. In het Duitse Effi Briest keert een jongedame gebroken terug naar haar ouders nadat ze is vreemd gegaan en haar man haar uit huis heeft gezet.

Het filmhuis drama Adoration gaat over een jongen die zijn leven opnieuw uitvindt op internet, met de gevolgen van dien. Ten slotte draait in het filmmuseum La piscine, een klassieker uit 1969 met Alain Delon, één van Europa's grootste filmsterren uit de jaren zestig.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.