compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Publiekspremière Bon Bini Holland 2 Rotterdam

Publiekspremière Bon Bini Holland 2 Rotterdam

Vandaag start de kaartverkoop van de publiekspremière van Bon Bini Holland 2 op zondag 9 december in het vernieuwde Pathé Schouwburgplein te Rotterdam. Met deze première krijgt het publiek de kans om samen met Jandino en natuurlijk de overige acteurs de film als eerste te zien op het grote doek.

Greetje Mulder / Kaap Holland

Greetje Mulder / Kaap Holland

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De trailer werd ruim 700.000 keer bekeken in 24 uur en er maar liefst 110.000 keer op gereageerd.

Dit is de eerste première die in de compleet vernieuwde bioscoop in Rotterdam plaatsvindt. Deze publiekspremière belooft een groot spektakel te worden, geheel in de stijl van de film.

Vernieuwde Pathé Schouwburgplein
Pathé Schouwburgplein verwelkomt het publiek en de cast van Bon Bini Holland 2 graag in de compleet vernieuwde bioscoop waar Pathé afgelopen jaar flink in heeft geïnvesteerd. Alle zalen zijn voorzien van nieuwe stoelen en er is meer beenruimte. De IMAX-zaal is opgeschaald naar IMAX met de nieuwste laser projectie en immersive sound. Het nieuwe Pathé Food & Beverage concept is hier geïntroduceerd met onder andere een breed gezond assortiment aan eten en drinken.


Over de film
Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar vanuit Curaçao achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

De film draait vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen.


Links:
  1. Kaarten Bon Bini Holland 2 kopen
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.