compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > John Mayer

John Mayer

John Mayer: films

 
Biografie van John Mayer
John Mayer
John Mayer is een Amerikaanse gitarist, singer-songwriter en cabaretier. Hij studeerde korte tijd aan het bekende Berklee College of Music, maar vetrok daar in 1998.

Mayers eerste twee studioalbums, 'Room for Squares' en 'Heavier Things', verkochten goed in eigen land en in 2003 won Mayer een Grammy in de categorie Best Male Pop Vocal Performance voor zijn uitvoering van het nummer 'Your Body Is a Wonderland'. In 2004 had Mayer ook in ons land een grote hit met het nummer 'Daughters'.

Rond 2005 verschoof Mayers aandacht van popmuziek naar de blues en richtte hij het John Mayer Trio op. Het album 'Continuum' werd in september 2006 uitgebracht en leverde Mayer Grammy's op voor 'Best Pop Vocal Album' en 'Best Male Pop Vocal Performance'.

John Mayer houdt zich niet alleen bezig met muziek. Hij probeert ook stand-up comedy uit, ontwerpt en schrijft. Daarnaast zet hij zich in voor een betere wereld met zijn 'Back to You' stichting en zijn inzet tegen de klimaatverandering.
Laatste filmnieuws
John Mayer Feiten
acteur, musicus
Geboren 16-10-1977
John Mayer is een Amerikaanse gitarist, singer-songwriter en cabaretier. Hij won meerdere Grammy Awards en is de schrijver en zanger van het nummer 'Daughters'.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
84 films in Nijmegen deze week
84 films in Nijmegen deze week84 films zijn te zien in Nijmegen deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl