compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Sean Faris

Sean Faris

Sean Faris: films

 

Biografie van Sean Faris

Sean Faris werd in 1982 in Texas geboren. Op zijn zeventiende besloot hij te gaan acteren. Hij begon met modellenwerk en acteren in Cleveland. Zijn eerste bekende rol was in Pearl Harbor, naast Ben Affleck en Josh Hartnett. Hiermee begon zijn Hollywood carrière.

Faris speelde in veel verschillende projecten, waaronder televisieshows als 'Life As We Know It' en 'Reunion'. In 2004 speelde hij in de tienerfilm Sleepover en in 2007 in de sport/vecht films 'Forever Strong', Never Back Down en 'Brooklyn to Manhattan'.

Hij is nu bezig met acteren in en produceren van 'The Glass Eye' met zijn manager Dino May. In 2008 stripte hij voor UK Cosmopolitan om geld op te halen voor pancreatische kanker.

Trivia over Sean Faris

Sean Faris wil in de toekomst zijn eigen films schrijven, regisseren en produceren.

In 1999 was Faris het Junior Male Model van het jaar op de International Model and Talent Association, zelfs terwijl hij te klein was.

Hij leeft zich altijd erg in in zijn films, vooral wat betreft het trainen van zijn lichaam.
Laatste filmnieuws

Sean Faris Feiten

acteur
Geboren 25-3-1982
Sean Faris begon op zijn zeventiende met acteren en werken als model. Hij brak door in Hollywood door een kleine rol in Pearl Harbor en speelde vervolgens in verschillende televisieseries en (meestal vecht-) films.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

63 films in Maastricht deze week

63 films in Maastricht deze week63 films zijn te zien in Maastricht deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl