compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 14-1 t/m 20-1
Film van de week!
MENU
Home > Steden > Zwolle > Pathé de Kroon > Contact-en bioscoopinformatie

Pathé de Kroon (gesloten) Zwolle

Pathé de Kroon (gesloten)

Pathé de Kroon (gesloten)

Pathé de Kroon (gesloten)

Bioscoop adres

Gasthuisplein 8, 8011SC Zwolle

Reserverings-telefoon: 0900 8185

Prijzen

regulier€ 9,50
kinderen€ 7,50
65+€ 7,50
Scholieren op vertoon CJP = 7,50
sneak preview = 7,50
Familieticket 26.00 4 personen voor de zelfde film, waarvan minstens 2 t/m 11 jaar
3D-film toeslag = +1,50 (inclusief 3D-bril +2,50)
betalen met contant geld:  JA
betalen met PIN:  JA
online tickets:  JA
reserveringssysteem:  JA

Zaalinformatie

schermen:  4
stoelen:  902
3D vertoning:  JA
IMAX vertoning:  NEE
airco:  JA
Sound System Dolby:  JA
SRD:  NEE
DTS:  NEE

Voorzieningen

lift:  JA
rolstoelvriendelijk:  JA
ringleiding:  NEE

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Zwolle is het tien minuten lopen naar De Kroon. Ook rijden er de volgende bussen langs de bioscoop: Lijnen 4, 5 of 10. U stapt uit bij halte Kerkbrugje. Vanaf hier loopt u een stukje terug, terwijl u de kerk aan uw rechterhand houdt. Ga na de kerk rechtsaf de Ter Pelkwijkstraat in. Deze straat gaat over in het Gasthuisplein. Iets voorbij de bocht op dit plein aan de linkerkant staat Cinema de Kroon.

Met de auto

Vanuit de richting Amersfoort en Meppel (A28)Neem de afslag Zwolle-Noord. Als u vanuit de richting Amersfoort komt, gaat u onderaan de afrit rechts de Ceintuurbaan op. Komt u echter uit de richting Meppel dan gaat u linksaf de Ceintuurbaan op, u rijdt dan onder het A28-viaduct door. Gelijk bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf de Meppelerstraatweg in. Deze weg gaat over in de Thomas a Kempisstraat. U rijdt door totdat deze straat bij de verkeerslichten met de Bisschop Willebrandlaan kruist. Hier gaat u linksaf deze laan in. Vanaf hier volgt u de borden P-route Turfmarkt. Eerste weg rechts, de Rhijnvis Feithlaan in. Nu slaat u de eerste weg linksaf. U bent u nu op de Turfmarkt met het parkeerterrein 'Turfmarkt'.

Vanaf Vanaf het parkeerterrein naar de bioscoopRichting kerk (met torentje) lopen en (links) over houten fiets/voetgangersbruggetje lopen. Langs het water en onder de bomen lopen naar het tweede bruggetje over de gracht. Deze ook oversteken en voorlangs de kerk (zonder torentje) lopen aan de bushaltekant. Rechtsaf de Ter Pelkwijkstraat inslaan, deze gaat over in het Gasthuisplein. De winkel van de Harense Smid is de eerste uit de reeks winkels aan de rechterkant van het plein. Doorlopen tot de ingang van de bioscoop.

Parkeerinformatie

Parkeerterrein Turfmarkt, Parking Noordereiland en Parkeerplaats Nieuwe Markt (tegenover Postkantoor).

Steden in de buurt van Zwolle

Tenet weer aan kop vod's!

Still uit Tenet
16-1 Weekendtrend. Uit met de romantiek en start de actie. Tenet herovert de koppositite weer, gevolgd door Honest Thief. Breach komt de top 10 in. De gratis CineKid/Pathé film vandaag is de film Lassie.