compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Steden > Sint-Niklaas > Siniscoop > Contact-en bioscoopinformatie

Siniscoop Sint-Niklaas

Contact-en bioscoopinformatie Siniscoop

Siniscoop
Openbaar vervoer
Indien men met de bus of trein komt hoeft men nog geen 100 meter te stappen aangezien het cinemacomplex zich net aan het trein –en busstation bevindt. Zowel met de bus als de trein zijn er rechtstreekse verbindingen met alle buurgemeenten en grote steden.
Zaalinformatie
schermen:  8
stoelen:  430
3D vertoning:  JA
Bijzonderheden
Paasvakantie: 10u30 tot 23u00
Weekdagen & zaterdag: 13u00 tot 23u00
Zondag: 10u30 tot 23u00

Siniscoop

Bioscoop adres

Stationsplein 12, 9100 Sint-Niklaas (BE)

Reserverings-telefoon: +32-3-7650010

De bioscoop is gelegen op de eerste verdieping van het complex en is bereikbaar vanuit het centrale atrium. Siniscoop beschikt over 8 zalen met een capaciteit, variërend van 200 zetels tot 430 zetels.
Prijzen
regulier€ 8,50
kinderen€ 7,50
65+€ 7,50
3D zonder bril€ 1,00
3D met bril€ 2,50
de prijs is €7,50 voor kinderen tot er met 11 jaar
betalen met contant geld:  JA
betalen met PIN:  JA
online tickets:  JA
reserveringssysteem:  JA
Met de auto
Op de E17 van Gent of Antwerpen neem je afrit Sint-Niklaas centrum, en neem je richting Sint-Niklaas. Ga aan de eerste lichten rechtdoor, net voor de tunnel sla je rechtsaf richting station. Na ongeveer 800 m verder rechtdoor sla je rechtsaf net voor de brug, volg de pijltjes altijd rechtdoor richting station. Aan het rond punt net voor de tunnel kan u rechts de parking van Siniscoop binnen rijden.
Parkeerinformatie
Bij het binnenrijden van de parking ontvangt u een parkeerticket. Komt u naar de film, dan kan u 3 uur parkeren voor slechts € 2. Geef uw parkingticket af aan de kassier bij aankoop van uw bioscoopticket.

Indien u een ticket koopt aan één van de automatische kassa's volg dan de instructies op het scherm en steek uw parking ticket in de parkeerticket validator. Wanneer er bovenaan uw ticket een bijkomende barcode verschijnt, is uw ticket correct gevalideerd.

Binnen de 3 uur kan u zo buiten rijden.

Blijft u langer op de parking staan dan kan u bijbetalen aan één van de 3 betaalautomaten in de parking.

Maak je bioscoopbezoek in Sint-Niklaas een avondje uit!

Bezoek theAgenda.nl voor meer

Steden in de buurt van Sint-Niklaas
Nieuwe films in de bioscoop: week 33/2..
Leonardo DiCaprio star in Columbia Pictures ÒOnce Upon a Time in Hollywood", © 2018 CTMG, Inc. All Rights Reserved. **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ON
14-8 Er komen 4 nieuwe films in de bioscoop deze week! Een mooie liefdesdrama en 2 docu’s. Het grote event van het jaar is uiteraard de film van de week: Once Upon a Time ... in Hollywood. De 9e van Quentin Tarantino.