compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

100UP

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van 100UP

100UP filmstill

100UP filmstill

Delen op facebook
100UP
Nederlandse première: 10-6-2021
Nederland, 2020, 93 min,

In 100UP wordt de wens om langer te leven onderzocht. Meerdere 100-plussers van rond de wereld worden gevolgd, ze waren getuige van belangrijke gebeurtenissen, maar kijken liever vooruit. Ze staan actief en nieuwsgierig in het leven, ze blijken verbazingwekkend goed in het herstarten van elke nieuwe dag.

Bekijk bij:

100UP trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor Beste Documentaire tijdens het Amsterdam International Documentary Film Festival 2020.

Trailer van 100UPBekijk de trailer en de beste filmstills van de film 100UPhttps://i1.ytimg.com/vi/DQVUluJUZN4/hqdefault.jpg2020-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De van oorsprong Peruaanse regisseuse Heddy Honigmann woont en werk al jaren in Nederland, zelf zit ze in de jury van de 'Documentary Branch' van de 'Academy of Motion Picture Arts and Sciences' (AMPAS).

100UP - Bioscopen, Tijden & Tickets

100UP in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je 100UP zien? Koop of huur de film hier:Documentairemaker Heddy Honigmann volgt verschillende 100-plussers die actief en nieuwsgierig in het leven staan, ze blijken verbazingwekkend goed in het herstarten van elke nieuwe dag.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In 100UP ontmoet regisseur Heddy Honigmann een kleurrijke verzameling 100-plussers uit verschillende delen van de wereld. Ze hebben al meer dan een eeuw geleefd en waren getuige van grote historische gebeurtenissen, maar in plaats van in het verleden te blijven hangen, kijken ze vooruit. Met de klok die onverbiddelijk doortikt, houden deze honderdjarigen vast aan het leven, stellen nieuwe doelen met een joie de vivre, en weigeren toe te geven aan het verval van hun lichamen. De tijd is zowel hun vijand als hun vriend. Ze hebben ziekten overwonnen, partners verloren en sommigen overleefden zelfs hun eigen kinderen. Toch zijn deze actieve, nieuwsgierige en creatieve 100-plussers verbazingwekkend goed in het starten van elke nieuwe dag.

Productiemaatschappij: Dutch Mountain Film, Savage Film, Tenk.tv

Cast & Regisseur