compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

A Way to B

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van A Way to B

A Way to B filmstill

A Way to B filmstill

Delen op facebook
A Way to B
Nederlandse première: 16-2-2023
Nederland, 2022, 96 min,

In A WAY TO B worden enkele leden van de flamboyante Catalaanse danscollectief Liant la Troca, waarvan een deel van de performers een lichamelijke beperking heeft, gevolgd. Sensuele, uitbundige en prikkelende choreografieën wisselen elkaar af in het theater, een plein, een bos, een huiskamer. De dansers vertellen openhartig over de uitdagingen van het alledaagse bestaan tijdens een herfstdag in en rond Barcelona.

A Way to B trailer en bijzonderheden

De hybride stijl van de film, waarin documentaire en dans voortdurend in elkaar overlopen en uiteenlopen, volgt verschillende dansers van de groep terwijl ze hun individuele verhalen vormgeven in performances.

Deze dansers hebben een lichamelijke beperking: de een loopt in een stalen korset, de ander is spastisch. sommige artiesten zitten in een rolstoel, de een heeft één been, de ander heeft helemaal geen benen, is blind of ziet elke dag een beetje minder.

Trailer van A Way to BBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Way to Bhttps://i1.ytimg.com/vi/IurnnPqYnnY/hqdefault.jpg2023-01-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A Way to B - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Way to B in de bioscoop

Wil je A Way to B zien? Koop of huur de film hier:Portret van de flamboyante dansgroep Liant la Troca, waarvan een deel van de performers een lichamelijke beperking heeft.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

A Way to B is een documentaire over het flamboyante, Catalaanse danscollectief Liant La Troca, geleid door danser en choreograaf Jordi Cortés Molina. De hybride film, waarin documentaire en dans voortdurend in elkaar over lopen, volgt verschillende dansers van de groep terwijl ze hun individuele verhalen vormgeven in performances. Deze dansers hebben een lichamelijke beperking: de een loopt in een stalen korset, de ander is spastisch. Sommige artiesten zitten in een rolstoel, de een heeft één been, de ander heeft helemaal geen benen, is blind of ziet elke dag een beetje minder. Sensuele, uitbundige en provocerende choreografieën wisselen elkaar af in het theater, een plein, een bos, een huiskamer. Tegelijkertijd geven de dansers openhartige inzichten in de uitdagingen van het dagelijks leven. A Way to B biedt een ongewone kijk op menselijke veerkracht en liefde en is zo een hartveroverend pleidooi voor inclusiviteit.

Productiemaatschappij: Dieptescherpte (co-production), Doxy

Cast & Regisseur