compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

After We Collided

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van After We Collided

Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott) en Josephine Langford (Tessa Young)

Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott) en Josephine Langford (Tessa Young)

Delen op facebook
After We Collided
Nederlandse première: 8-10-2020
Verenigde Staten, 2020, 106 min,

Tessa en Hardin komen na het tumultueus begin van hun relatie in een andere fase. Tessa ontdekt een gitzwarte kant bij Hardin. En wat doet Hardin's BFF weer in zijn leven. Kunnen ze elkaar weer vinden, veranderen en goed maken, of is een breuk onvermijdelijk.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

After We Collided trailer en bijzonderheden

De film is het vervolg op After (2019), waarbij Peter Gallagher — die Ken Scott vertolkte in de eerste film— vervangen is door Rob Estes.
Schrijfster Anna Todd verzekerde via haar sociale media dat de verfilmingen vanaf nu dichter bij de boeken zullen blijven en als filmkeuring R zullen krijgen — te vergelijken met 16+.
De opnames voor de film zijn in september 2019 afgerond.

Trailer van After We CollidedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film After We Collidedhttps://i1.ytimg.com/vi/3BmUxhhGF_U/hqdefault.jpg2020-02-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Roger Kumble maakte eerder Cruel Intentions (1999) een film met een vergelijkbare plot als één van de verhalen in After. Selma Blair — die Carol Young speelt — speelde ook in Cruel Intentions.
Acteur Hero Fiennes Tiffin is bekend van After (2019), ook bekend van Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009), als elfjarige.

After We Collided - Bioscopen, Tijden & Tickets

After We Collided in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je After We Collided zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Tessa en Hardin komen na het tumultueus begin van hun relatie in een andere fase. Tessa ontdekt een gitzwarte kant bij Hardin.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Productiemaatschappij: CalMaple, Frayed Pages Entertainment

Cast & Regisseur

After We Collided poster

Nieuws over After We Collided