compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again

Voor alle leeftijdenGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij een gloednieuw zomerconcert - Happy Days are Here Again!
Delen op facebook
André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again
Nederlandse première: 27-8-2022
170 min,

André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again trailer

Trailer van André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here AgainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Againhttps://i1.ytimg.com/vi/MXFAXaMm_co/hqdefault.jpg2022-05-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again - Bioscopen, Tijden & Tickets

André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij een gloednieuw zomerconcert - Happy Days are Here Again! Het concert zal een feestelijk en betoverend evenement zijn. Vanaf het historische Vrijthof zullen feel-good classics, show-tunes en natuurlijk vrolijke walsen ten gehore gebracht worden. Samen met het Johann Strauss Orchestra en speciale gasten maakt André er een opbeurend en romantisch feest van in een bioscoop bij jou in de buurt! Het zal een bijzonder samenkomen zijn voor iedereen nu André voor het eerst in twee jaar weer een zomerconcert kan spelen! We nodigen u en uw geliefden uit voor André’s onvergetelijke Maastrichtconcert in de bioscoop. Laten we samen zingen, dansen, huilen en lachen want….Happy days are here again!
Hopelijk tot dan, en tot die tijd... be happy!