compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Anyone But You

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Anyone But You

Delen op facebook
Anyone But You
Nederlandse première: 4-1-2024
Verenigde Staten, 2023, 104 min,

In Anyone But You lijken Bea en Ben een geweldig begin te hebben van een relatie, maar deze bekoeld vrij snel. Totdat zij elkaar weer tegen komen tijdens een bruiloft in Australië, dan doen ze ineens alsof ze een setje zijn.

Bekijk bij:

meJane

Anyone But You trailer en bijzonderheden

De film is losjes gebaseerd op Shakespeares 'Much Ado About Nothing'. Citaten uit het stuk zijn als titelkaarten op de achtergrond ingebed en af en toe in de dialoog gentegreerd. De naam van de winkel waar ze de bruidstaart halen is Dogberry's. Dogberry was de naam van de agent in het toneelstuk 'Much Ado About Nothing'.

Trailer van Anyone But YouBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Anyone But Youhttps://i1.ytimg.com/vi/F1T63YjQ17A/hqdefault.jpg2023-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Will Gluck heeft zich gespecialiseerd ik allerlei soorten komedies met titels als Peter Rabbit (2018), Annie (2014), Barefoot (2014) en "Friends with Benefits (2011).

Glen Powell Jr. had prominente rollen in "Apollo 10: A Space Age Childhood" (2022), "Devotion" (2022), "Top Gun: Maverick" (2020) en "The Guernsey Literary Society" (2018).

Sydney Sweeney is een snel op komend ster sinds "The Handmaid's Tale" (2017), daarna was ze onder meer te zien in "Reality" (2023), "Big Time Adolescence" (2019) en "Once Upon a Time ... in Hollywood" (2019).

Anyone But You - Bioscopen, Tijden & Tickets

Anyone But You in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Anyone But You zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Bea en Ben hebben ooit een spetterende date gehad, maar de liefde bekoelde zeer snel, wanneer ze elkaar weer tegen komen op een bruiloft doen ze alsof ze een setje zijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

Productiemaatschappij: Fifty-Fifty Films, Olive Bridge Entertainment, RK Films, Sony Pictures Entertainment (SPE)