compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Apex

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In Apex Predator zit voormalig politieagent James Malone een levenslange gevangenisstraf uit voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Hij krijgt de kans om zijn vrijheid terug te krijgen als hij een dodelijk spel overleeft. Een groep jagers betaalt voor een plezierjacht op een menselijke prooi op een afgelegen eiland. Malone accepteert de regels en wanneer hij aankomt, ontketent hij de hel door vallen te maken en een psychologische oorlog tegen de jagers te voeren.
Delen op facebook
Apex
Verenigde Staten, 2021, 94 min,

Apex trailer en bijzonderheden

De film is losjes gebaseerd op The Most Dangerous Game.

Trailer van ApexBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Apexhttps://i1.ytimg.com/vi/N7fOOJUpeaY/hqdefault.jpg2022-01-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Apex - Bioscopen, Tijden & Tickets

Apex in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Apex zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Zes elitejagers betalen om een man op een onbewoond eiland op te sporen, maar worden zelf de prooi.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 308 Ent, BondIt Media Capital (in association with), BUF, Head Gear Films (In association with), Kreo Films FZ (in association with), Metrol Technology (In association with)

Cast & Regisseur

Bruce Willis

Thomas Malone
Neal McDonough

Dr. Samuel Rainsford
Edward Drake

Regisseur
Apex poster