compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Canción sin nombre

***1/20
Waardering: 3.3/5

Song Without a Name

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Canción sin nombre

Delen op facebook
Canción sin nombre
Nederlandse première: 4-11-2021
Chili, Peru, Spanje, Verenigde Staten, 2019, 97 min,

Een visueel gedicht, een kunstzinnige, universele fabel over een donkere gebeurtenis in de Peruaanse geschiedenis

Canción sin nombre trailer

Trailer van Canción sin nombreBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Canción sin nombrehttps://i1.ytimg.com/vi/XM6eyAl5Hgk/hqdefault.jpg2020-02-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Canción sin nombre - Bioscopen, Tijden & Tickets

Canción sin nombre in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De setting is Peru in 1988, een tijd van grote politieke en financiële onrust, hyperinflatie en terroristisch geweld. De linkse guerrillabeweging ‘Lichtend Pad’ is net in opkomst. Georgina Condori is een zwangere Andes-boerenvrouw die in een kale houten hut woont in een van de sloppenwijken aan de kust in de buurt van de hoofdstad Lima. Ze wordt naar de stad gelokt door een radioadvertentie die gratis 'medische hulp' belooft. Zodoende bevalt ze van haar baby in een kliniek in de binnenstad. Maar het personeel neemt haar pasgeboren dochter mee, zogenaamd voor routinecontroles. Helaas ziet ze haar kind nooit meer terug. Canción sin nombre is gedeeltelijk gebaseerd op een ware gebeurtenis uit 1981 over een mensenhandelaar die tientallen Peruaanse kinderen naar het buitenland smokkelde om aan Europese en Amerikaanse echtparen te verkopen. De regisseur Melina León heeft de film opgedragen aan haar vader Ismael, die een van de journalisten is geweest die deze mistoestand naar buiten heeft gebracht. Ze heeft het verhaal met opzet gefictionaliseerd en verplaatst naar 1988, tijdens de eerste chaotische ambtstermijn van president Alan Garcia.

Productiemaatschappij: Bord Cadre Films, La Mula Producciones, La Vida Misma Films, Mgc Marketing, TOR