compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Casper en Emma maken theater (NL)

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenSeks

Pitch van Casper en Emma maken theater (NL)

Delen op facebook
Casper en Emma maken theater (NL)
Nederlandse première: 31-5-2018
Noorwegen, 2018, 81 min,

Casper en Emma zamelen geld in voor arme kinderen in India. Dat doen ze door een theatershow op te voeren, waarin hun onafscheidelijke knuffeldieren een grote rol spelen.

Bekijk bij:

meJanevideolandAmazon Prime Video

Casper en Emma maken theater (NL) trailer en bijzonderheden

De kinderserie 'Casper en Emma' is gebaseerd op de kinderboeken van Tor Åge Bringsværd, die vooral bekend is als science fiction-schrijver.

Trailer van Casper en Emma maken theater (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Casper en Emma maken theater (NL)https://i1.ytimg.com/vi/ZlVWA8w5pZg/hqdefault.jpg2018-04-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de zesde speelfilm van het Noorse kinderduo en de vierde die ook in Nederland is uitgebracht.

Casper en Emma maken theater (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Casper en Emma maken theater (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Casper en Emma maken theater (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland Amazon Prime Video

Casper en Emma zamelen geld in voor het goede doel. Dat doen ze door een theatershow op te voeren, met hulp van hun trouwe knuffelbeesten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Productiemaatschappij: Cinenord Kidstory