compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

CatVideoFest 2020

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van CatVideoFest 2020

CatVideoFest 2020 filmstill

CatVideoFest 2020 filmstill

Delen op facebook
CatVideoFest 2020
Nederlandse première: 6-8-2020
2020, 71 min,

In CatVideoFest 2020 wordt de oogst van afgelopen jaar van kattenvideo's die zijn verzameld uit talloze uren aan unieke inzendingen en animaties, muziekvideo's en klassieke internetfilmpjes, samen gebaald tot een compilatie-film.

CatVideoFest 2020 trailer en bijzonderheden

De film wordt over de hele wereld vertoond en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. De film is te zien op Wereld Kattendag, 8 augustus.

Trailer van CatVideoFest 2020Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film CatVideoFest 2020https://i1.ytimg.com/vi/1PXfRjpNLHo/hqdefault.jpg2020-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd een jaar eerder voorafgegaan door "CatVideoFest" (2019).

CatVideoFest 2020 - Bioscopen, Tijden & Tickets

CatVideoFest 2020 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je CatVideoFest 2020 zien? Koop of huur de film hier:Compilatie-film van de recente kattenvideo's die zijn verzameld uit talloze uren aan unieke inzendingen en animaties, muziekvideo's en klassieke internetfilmpjes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

CatVideoFest keert terug in de Nederlandse filmtheaters! Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Cinema Delicatessen brengt CatVideoFest op Wereld Kattendag, 8 augustus, naar filmtheaters door het hele land, zodat liefhebbers in gezamenlijke sfeer kunnen genieten van de leukste filmpjes. Is er een beter excuus om gezellig samen te komen dan samen naar katten te kijken?

Cast & Regisseur