compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Cavale

Cavale

***1/20
Waardering: 3.5/5

On the run

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldDrugs en alcoholmisbruik

filmhuis, thriller

Pitch van Cavale
Na vijftien jaar achter de tralies ontsnapt terrorist Bruno Le Roux eindelijk. Hij wil de wereld veranderen, en de proletarische massa helpen. Maar de wereld is niet dezelfde als 15 jaar geleden en al zijn vrienden hebben hun illegale activiteiten stopgezet. Dan ontmoet hij Cécile, die hem wél wil helpen.
Delen op facebook
Cavale
Nederlandse première: 12-6-2003
België, Frankrijk, 2002, 111 min,
trailer en bijzonderheden over Cavale
Vormt samen met Un Couple épatant (2002) en Après la Vie (2002) een drieluik met grotendeels dezelfde cast, waarbij de hoofdpersoon in de ene film een bijrol speelt in de andere. De verhalen van de films kruisen elkaar, maar ze zijn niet verstrengeld.
Aanloop van Cavale
Lucas Belvaux (België, 1961) regisseerde eerder ook "Parfois trop d'Amour" (1992) en "Pour Rire!" (1997). Hij speelt zelf de rol van Bruno Le Roux.
Recensies van Cavale
BioscoopAgenda van Cavale

Cavale in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cavale zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Politieke film noir over een extreem-linkse terrorist uit de jaren '70, die ontsnapt uit de gevangenis en bewijst dat hij nog veel schade kan aanrichten.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen