compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Connected

Pitch van Connected

Connected filmstill

Connected filmstill

Delen op facebook
Connected

Connected van Sony Pictures Animation is een nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie), over de strijd van een alledaagse familie die hun band probeert te versterken, terwijl technologie de wereld overneemt.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Connected trailer

Trailer van ConnectedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Connectedhttps://i1.ytimg.com/vi/CGr_qLIDNFQ/hqdefault.jpg2020-03-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Connected - Bioscopen, Tijden & Tickets

Connected in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Connected zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Connected van Sony Pictures Animation is een nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie), over de strijd van een alledaagse familie die hun band probeert te versterken, terwijl technologie de wereld overneemt. Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell (met de stem van Abbi Jacobson) aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick (stem van Danny McBride) haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen. Deze echte ‘family man’ heeft intussen al geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Rick neemt Katie, haar broertje Aaron (stem van Mike Rianda), hun over-optimistische moeder (stem van Maya Rudolph) en de vrolijke mopshond Monchi mee op roadtrip. Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten waar mensen zo verslingerd aan zijn - van telefoons tot aan een nieuwe serie robots - in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden!

Productiemaatschappij: Lord Miller, Sony Pictures Animation

Cast & Regisseur

Danny R. McBride

Rick Mitchell
Maya Rudolph

Linda Mitchell
Eric André

Mark Bowman
Abbi Jacobson

Katie Mitchell
Jeff Rowe

Regisseur
Connected poster