compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Daughter from Yan'an

***1/20
Waardering: 3.8/5

Enan no musume

Pitch

He Haixia is op zoek naar haar biologische ouders, die haar 28 jaar eerder in de steek lieten. Ze woont in Yan’an, waar haar ouders tijdens de Culturele Revolutie als Rode Gardisten waren heengestuurd. Door haar pogingen om haar 'echte' ouders te ontmoeten, wordt duidelijk hoe moeilijk het leven was in een periode die lange tijd niet bespreekbaar was.
Delen op facebook
Daughter from Yan'an
Japan, 2001, 120 min,

bijzonderheden

Yan’an, in de Shanxi Provincie, met zijn eindeloze gele bergen, is het heilige land van de Chinese Revolutie. In 1935 bereikte het Rode Leger onder bevel van Mao na de 'Lange Mars' - een voetreis van 12,500 km, al vechtend tegen de Kuo-Mintang - de stad Yan’an. Mao bouwde een revolutionary basis in Yan’an and zette van hieruit de strijd nog tien jaar voort tegen de Japaners en de Kuo-Mintang.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Daughter from Yan'an - Bioscopen, Tijden & Tickets

Daughter from Yan'an in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Daughter from Yan'an zien? Koop of huur de film hier:Documentaire over het leven tijdens de Culturele revolutie, aan de hand van een speurtocht van een vrouw naar haar biologische ouders.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

He Haixia

Zichzelf
Kaoru Ikeya

Regisseur
Bao San

Muziek
Daughter from Yan'an poster