compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > De Inspirator

De Inspirator

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama, komedie

Pitch van De Inspirator
De Inspirator: David Lucieer (Bas Meddo)
De Inspirator: David Lucieer (Bas Meddo)
Delen op facebook
De Inspirator
Nederlandse première: 6-9-2018
Nederland, 2018, 102 min,
Een breuk komt nooit op een goed moment en verandering blijkt niet maakbaar in je privéleven, leert een veranderingscoach wanneer hij en zijn minnares besluiten voor elkaar te kiezen.
trailer en bijzonderheden over De Inspirator
Low budget productie die vrij klein wordt uitgebracht in een beperkt aantal bioscopen.
Aanloop van De Inspirator
Tweede lange speelfilm na zijn debuut Lege Maag uit 2009.
BioscoopAgenda van De Inspirator

De Inspirator in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Inspirator zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een veranderingscoach raakt de grip op zijn leven kwijt wanneer hij en zijn minnares besluiten aan hun partners te gaan vertellen dat zij hun relaties gaan verbreken.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De Inspirator is een komisch drama over de beslissingen in het moderne leven met op de weegschaal enerzijds de hang naar zingeving en geluk en anderzijds het ambitieus streven naar erkenning en materieel succes.

De succesvolle verandermanagement-goeroe Gijs Schippers staat op het punt zijn leven een nieuwe draai te geven door zijn gezin te verlaten voor een van zijn jonge studentes. Maar dan komt plotseling de dierbare tweelingbroer van zijn vrouw traumatisch om het leven, waardoor hij zijn plan on hold zet. Terwijl hij ongeduldig wacht tot een ‘geschikt’ moment na de rouwperiode, zit zijn minnares met haar vriendje als vrijwilliger op een zomerkamp. Teruggeworpen in de natuur en met de onverwachte verantwoordelijkheid voor een groep verstandelijk beperkten, kan ook zij geen goed moment vinden om haar relatie te verbreken.  Gedwongen buiten hun comfort zone van het moderne snelle leven, blijkt verandering meer te zijn dan rigoureus het roer omgooien. Door de ogenschijnlijk kleine dingen in het leven worden zij geconfronteerd met wie zij nu eigenlijk echt zijn… en willen zijn.