compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Devotion

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Devotion

Jonathan Majors (Jesse Brown) en Glen Powell Jr. (Tom Hudner)

Jonathan Majors (Jesse Brown) en Glen Powell Jr. (Tom Hudner)

Delen op facebook
Devotion
Nederlandse première: 1-12-2022
Verenigde Staten, 2022, 139 min,

In Devotion sluiten twee piloten tijdens hun opleiding een hechte vriendschap. Als gevechtspiloten van de Amerikaanse marine riskeren zij hun leven tijdens de Koreaanse oorlog en worden een van de meest gevierde piloten van de marine.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Devotion trailer en bijzonderheden

Ensign Jesse L. Brown was de eerste Afro-Amerikaanse vliegenier voor de Amerikaanse marine.
De Amerikaanse marine noemde een schip ter ere van vaandrig Jesse L. Brown, de USS Jesse L. Brown FF1089. Het was Knox Class, in gebruik genomen op 17 februari 1973. Ontmanteld op 27 juli 1994.

Trailer van DevotionBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Devotionhttps://i1.ytimg.com/vi/JBjFk1onAsE/hqdefault.jpg2022-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur J.D. Dillard is vooral bekend van zijn tv-werk als regisseur en maakte eerder twee speelfilms "Sleight" (2016) en "Sweetheart" (2019) die niet in Nederland werden uitgebracht, maar die wel geproduceerd werden door de kleine maar zeer beroemde horror en thriller productiebedrijf Blumhouse.
Glen Powell Jr. was eerder te zien als gevechtspiloot in Top Gun: Maverick (2020), hij is ook bekend van The Guernsey Literary Society (2018), Everybody Wants Some!! (2016) en The Expendables 3 (2014).
Jonathan Majors was eerder te zien in The Harder They Fall (2021), Gully (2019) en White Boy Rick (2018).

Devotion - Bioscopen, Tijden & Tickets

Devotion in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Devotion zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een paar gevechtspiloten van de Amerikaanse marine riskeren hun leven tijdens de Koreaanse oorlog en worden een van de meest gevierde piloten van de marine.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

1950, Koreaanse Oorlog. Twee jonge mannen, Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors), worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine. Tom is marineofficier, Jesse een getalenteerde piloot die als eerste Afro-Amerikaan voor de Amerikaanse marine vliegt. Tijdens de zware militaire opleiding groeit er een hechte vriendschap tussen de twee die op de proef wordt gesteld wanneer één van hen op vijandelijk gebied wordt neergeschoten. Devotion is gebaseerd op het gelijknamige boek van Adam Makos en wordt geregisseerd door J.D. Dillard met in de hoofdrollen onder andere Glen Powell (Top Gun: Maverick, Hidden Figures), Jonathan Majors (Da 5 Bloods, White Boy Rick) en Joe Jonas.

Productiemaatschappij: Black Label Media, Sony Pictures Entertainment (SPE), Stage 6 Films, STX Entertainment

Cast & Regisseur

Jonathan Majors

Jesse Brown
Glen Powell Jr.

Tom Hudner
Joe Jonas

Marty Goode
Aniela McGuinness

Grace Cevoli
J.D. Dillard

Regisseur
Devotion poster