compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Disco

Pitch

Didier Travolta woont diep in de schulden bij zijn moeder in Le Havre. Hij ontvangt een brief van de moeder van zijn zoon. Zij vertelt Didier dat hij hem niet kan ontvangen als hij geen echte vakantie voor hem kan betalen. Als een geschenk uit de hemel organiseert de Gin Fizz een danswedstrijd waarvan de prijs een reis van twee weken voor twee personen naar Australië is. Didier herenigt zijn danstrio dat het goed deed in de jaren tachtig.
Delen op facebook
Disco
Frankrijk, 2008,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gérard Depardieu vervult de rol van de eigenaar van de Gin Fizz.

Disco - Bioscopen, Tijden & Tickets

Disco in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Disco zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Didier Travolta woont diep in de schulden bij zijn moeder in Le Havre. Hij ontvangt een brief van de moeder van zijn zoon. Zij vertelt Didier dat hij hem niet kan ontvangen als hij geen echte vakantie voor hem kan betalen. Als een geschenk uit de hemel organiseert de Gin Fizz een danswedstrijd waarvan de prijs een reis van twee weken voor twee personen naar Australië is. Didier herenigt zijn danstrio dat het goed deed in de jaren tachtig.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: LGM Productions, Motion Investment Group, Pathé Distribution, Studio Canal

Cast & Regisseur