compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Dogborn (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarg,t

Pitch van Dogborn (EN subtitles)

Philip Oros (Brother) en Silvana Imam (Sister)

Philip Oros (Brother) en Silvana Imam (Sister)

Delen op facebook
Dogborn (EN subtitles)
Nederlandse première: 13-7-2023
Zweden, 2022, 84 min,

In Dogborn proberen de tweeling - broer en zus - te overleven. De zus is een tikkende tijdbom en zeer luidruchtig, de broer is meer naar binnen gekeerd, vooral sinds zijn terugkeer uit Syrië. Wanneer ze eindelijk een koeriersbaan bemachtigen worden ze geconfronteerd met levend cargo, ze komen dan voor een moeilijke beslissingen.

Dogborn (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor Beste Scandinavische film tijdens het Gteborg Film Festival 2023 en genomineerd Beste film tijdens het Filmfestival van Venetië 2022.

Trailer van Dogborn (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dogborn (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/iqEhSM4HTYE/hqdefault.jpg2023-07-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Isabella Carbonell, de Zweedse maakte eerder zeven korte films die op voorstudies lijken voor deze film, vaak twee gezinsleden of vrienden als hoofdpersonages, waarvan meestal eentje enorm introvert is en er een geheim als drijvende plot-kracht.
Silvana Imam is vooral bekend als rapper in Zweden.

Dogborn (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dogborn (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Dogborn (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Dakloos en onzichtbaar - een tweeling vecht voortdurend om te overleven. De zus is een tikkende tijdbom.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dakloos en onzichtbaar het is voor de tweeling een constante strijd om te overleven. Terwijl ze dromen van een echt huis, komt er een onverwachte baan als koerier op hun pad. Maar wanneer de goederen verschijnen in de vorm van twee jonge meisjes, ontstaat er een breuk tussen broer en zus. De tweeling staat voor een allesbepalende keuze: hoever zijn ze bereid te gaan in hun zoektocht naar een betere toekomst?

Productiemaatschappij: Karimi Film (co-producer), Lsk (co-producer), Momento Film

Cast & Regisseur