compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Duck Duck Goose

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Duck Duck Goose

Duck Duck Goose filmstill

Duck Duck Goose filmstill

Delen op facebook
Duck Duck Goose
Nederlandse première: 3-7-2019
China, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 91 min,

De uitbundige gans Ben vertoont liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht dan dat hij zich druk maakt om anderen. Maar dan moet Ben door een ongeluk onverwacht de kleine eendjes Mo en Vie helpen op reis. Tijdens de reis ziet kat Banzou hen als een lekker hapje…

Bekijk bij:

meJane

Duck Duck Goose trailer en bijzonderheden

De film won de jury-prijs voor de beste animatiefilm tijdens het Beijing Student Film Festival 2018. De film is met zijn 40 miljoen dollar, tot nu toe de duurste animatiefilm ooit gemaakt in China.

Trailer van Duck Duck GooseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Duck Duck Goosehttps://i1.ytimg.com/vi/BHY8Gxmo0_s/hqdefault.jpg2019-05-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regie-debuut van regisseur Christopher Jenkins, die eerder meewerkte aan de animatiefilms Surf's Up (2007), Hercules (1997) en "Atlantis: de verzonken stad" (2001).

Duck Duck Goose - Bioscopen, Tijden & Tickets

Duck Duck Goose in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan. Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is!

Productiemaatschappij: GFM Animation (in association with), Original Force, Wanda Media Co. (in association with)

Cast & Regisseur