compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

El Cielito

Pitch

Felix, een eenzame twintigjarige dief, arriveert in een klein stadje in Argentinië, waar hij gaat werken op een kleine boerderij die gerund wordt door een echtpaar met een éénjarig zoontje. Met deze Chango ontwikkelt hij een sterke band, door als zijn beschermeling op te treden. Ondertussen worden de relatieproblemen van Chango?s ouders steeds erger. Het idyllische Argentijnse landschap contrasteert in El Cielito met de hoogoplopende emoties tussen de personages.
Delen op facebook
El Cielito
Argentinië, Frankrijk, 2004, 93 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

El Cielito - Bioscopen, Tijden & Tickets

El Cielito in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je El Cielito zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Felix, een eenzame twintigjarige dief, arriveert in een klein stadje in Argentinië, waar hij gaat werken op een kleine boerderij die gerund wordt door een echtpaar met een éénjarig zoontje. Met deze Chango ontwikkelt hij een sterke band, door als zijn beschermeling op te treden. Ondertussen worden de relatieproblemen van Chango?s ouders steeds erger. Het idyllische Argentijnse landschap contrasteert in El Cielito met de hoogoplopende emoties tussen de personagesMeer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series