compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Everything, Everything

Everything, Everything

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

Pitch van Everything, Everything

Delen op facebook
Everything, Everything
Nederlandse première: 17-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 96 min,
Maddy is 18 jaar en nog nooit buiten geweest: ze mag door haar ziekte niet in contact komen met de buitenwereld. Als ze een nieuwe buurjongen krijgt wordt ze verliefd. Dit verandert haar hele leven. Maddy wil alles riskeren om bij hem te zijn en echt te leven.

Everything, Everything trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op een boek van Nicola Yoon, in het Nederlands uitgegeven onder de titel Alles wat je lief is.
Trailer van Everything, EverythingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Everything, Everythinghttps://i1.ytimg.com/vi/0LyEE7eR0nM/hqdefault.jpg2017-05-08

Aanloop

Amandla Stenberg, die hier Maddy speelt, zagen we eerder als Rue in The Hunger Games.

Everything, Everything - Bioscopen, Tijden & Tickets

Everything, Everything in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Everything, Everything zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 33 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Maddy is 18 jaar en nog nooit buiten geweest: ze mag door haar ziekte niet in contact komen met de buitenwereld. Als ze een nieuwe buurjongen krijgt wordt ze verliefd. Naar het boek van Nicola Yoon.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Everything, Everything vertelt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van Maddy en Olly.

Everything, Everything vertelt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van Maddy en Olly. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven...? Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren. Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening  willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen.

Productiemaatschappij: Aion Art Gallery, Alloy Entertainment, Forum Hungary, Itaca Films, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Warner Bros.

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Nieuws over Everything, Everything