compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Explanation for Everything

Magyar�zat mindenre

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Explanation for Everything

Delen op facebook
Explanation for Everything
Nederlandse première: 27-6-2024
Hongarije, Slowakije, 2023, 127 min,

In Explanation for Everything heeft mddelbare scholier Abel moeite zich te concentreren op zijn eindexamen, terwijl hij hopeloos verliefd is op zijn beste vriendin Janka. Janka zelf heeft alleen oog voor haar getrouwde geschiedenisleraar.

Explanation for Everything trailer en bijzonderheden

Vanwege het onderwerp van de film verleende de Hongaarse regering geen financiering voor de film, dus deze had een klein budget en een kleine crew. De meeste acteurs die erin spelen zijn de schrijver-regisseur, de vrienden van Gábor Reisz, studenten of docenten.

Trailer van Explanation for EverythingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Explanation for Everythinghttps://i1.ytimg.com/vi/vE-u5vU2C9Y/hqdefault.jpg2024-04-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Explanation for Everything - Bioscopen, Tijden & Tickets

Explanation for Everything in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Het is zomer in Boedapest als bel zich moet focussen op zijn eindexamens. Zijn liefde voor beste vriendin Janka houdt hem echter van zijn werk. Janka zelf is enkel bezig met haar onbeantwoorde liefde voor haar getrouwde geschiedenisleraar, die op zijn beurt verwikkeld is in een strijd met bels conservatieve vader. De spanningen van een gepolariseerde samenleving worden onverwachts duidelijk als bels eindexamen het middelpunt van een nationaal schandaal wordt.

Productiemaatschappij: MPhilms, Proton Cinema

Cast & Regisseur