compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Fien & Teun gaan kamperen

Voor alle leeftijden

Pitch van Fien & Teun gaan kamperen

Fien & Teun gaan kamperen filmstill

Fien & Teun gaan kamperen filmstill

Delen op facebook
Fien & Teun gaan kamperen
Nederlandse première: 8-2-2023
66 min,

In Fien & Teun gaan kamperen vinden Fien en Teun een tent en ze gaan kamperen in de natuur. Onderweg maken ze nieuwe dierenvriendjes. De tent opzetten is toch moeilijker dan ze dachten.

Bekijk bij:

Fien & Teun gaan kamperen trailer

Trailer van Fien & Teun gaan kamperenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fien & Teun gaan kamperenhttps://i1.ytimg.com/vi/Nb84dIB2QLc/hqdefault.jpg2022-12-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Fien & Teun gaan kamperen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fien & Teun gaan kamperen in de bioscoop

Wil je Fien & Teun gaan kamperen zien? Koop of huur de film hier:Op de hooizolder vinden Fien en Teun een tent, ze mogen kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan ze op pad.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ga mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes!

Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook nog om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?

Cast & Regisseur