compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Fjord

Voor alle leeftijden

Pitch van Fjord

Fjord filmstill

Fjord filmstill

Delen op facebook
Fjord
Nederlandse première: 4-6-2020
2017, 52 min,

In Fjord wordt de unieke fauna en flora van Noorse fjorden in al haar glorie getoond: van de uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot op haring jagende orka’s en bultrugwalvissen.

Fjord trailer en bijzonderheden

De fascinerende samenleving diep in de donkere Noorse wateren wordt voor het eerst in beeld gebracht.

Trailer van FjordBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fjordhttps://i1.ytimg.com/vi/VnYhb3c6l8E/hqdefault.jpg2020-03-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Duitse filmmaker maakte eerder natuurdocumentaires zoals "Magie der Moore" (2015), "Das grüne Wunder" (2012) en "Wildes Skandinavien" (2011).

Fjord - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fjord in de bioscoop

Wil je Fjord zien? Koop of huur de film hier:De fauna en flora van Noorse fjorden is uniek en indrukwekkend: van uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot op haring jagende orka’s en bultrugwalvissen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Noorse fjorden zijn de meest indrukwekkende landschappen van Europa. In de diepe, koude wateren schuilt een verrassend rijke onderwaterwereld: van uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot op haring jagende orka’s en bultrugwalvissen. De prijswinnende natuurfilmer Jan Haft onthult de bijzondere en betoverende rijkdom die verborgen ligt in het donkere water. In de diepe fjorden overleven dieren en planten in een fascinerende samenleving die voor het eerst in beeld wordt gebracht. Fjord is een intiem portret van een unieke wildernis. Deze film wordt uitgebracht in de reeks WFFR on tour. Prijswinnende natuurfilms op het grote doek.

Productiemaatschappij: ARTE (co-production), Nautilusfilm, NDR, Norddeutscher Rundfunk (NDR) (co-production), Studio Hamburg DocLights (co-production), Sveriges Television (SVT) (co-production), Österreichischer Rundfunk (ORF) (co-production)

Cast & Regisseur