compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Grave

Grave

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

filmhuis, horror

Pitch van Grave
Delen op facebook
Grave
België, Frankrijk, 2016, 98 min,
Een jonge studente en vegetariër (Garance Marillier) moet op haar opleiding diergeneeskunde een inwijdingsritueel ondergaan waarin ze vlees moet eten. Dit veroorzaakt een enorme drang, en niet alleen naar vlees.
trailer en bijzonderheden over Grave
Deze film won de FIPRESCI prijs op The Directors Fortknight tijdens het filmfestival van Cannes. Ook op veel andere festivals viel de film in de prijzen.
Aanloop van Grave
Dit is het speelfilmdebuut van zowel hoofdrolspeler Garance Marillier als regisseur Julia Ducournau.
BioscoopAgenda van Grave

Grave in de bioscoop

Wil je Grave zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een jonge studente en vegetariër moet op haar nieuwe school een inwijdingsritueel ondergaan waarin ze vlees moet eten. Dit veroorzaakt een enorme drang, en niet alleen naar vlees.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen.

Justine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de opleiding tot dierenarts. Haar zus is al een jaar aan het studeren en heeft haar plek veroverd. Justine moet als eerstejaars nog worden ingewijd in het studentenleven. Als de van huis uit overtuigde vegetariër tijdens een ontgroeningsritueel gedwongen wordt vlees te eten, begint ze een ontoombare trek te krijgen in rauw vlees. Haar nieuwe eetpatroon zorgt niet alleen voor een verandering van haar dagelijkse menu, maar is ook van invloed op de relatie met haar zus. Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen. RAW won prijzen op festivals in Londen en Cannes en zorgde voor heftige reacties tijdens de eerste vertoningen.