compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Halloween Kills

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Halloween Kills

Jamie Lee Curtis (Laurie Strode)

Jamie Lee Curtis (Laurie Strode)

Delen op facebook
Halloween Kills
Nederlandse première: 14-10-2021
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 105 min,

Zwaar gewond arriveert Laurie bij het ziekenhuis in de wetenschap dat het gemaskerde monster Michael Meyer verbrand wordt in de kelderval. Wonderwel ontsnapt Meyer wederom. Eerdere slachtoffers besluiten om zich te verenigen om Meyer voorgoed te bestrijden.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Halloween Kills trailer en bijzonderheden

Deze film en Halloween Ends (2022) werden beide een jaar uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Halloween Kills komt uit in oktober 2021 en Halloween Ends (2022) komt uit in oktober 2022.

Trailer van Halloween KillsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Halloween Killshttps://i1.ytimg.com/vi/2MvTlqOSlck/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jamie Lee Curtis speelt voor de zesde keer haar rol als Laurie Strode en overtreft daarmee Donald Pleasence (Dr. Loomis) met de meeste optredens in de serie.

Halloween Kills - Bioscopen, Tijden & Tickets

Halloween Kills in de bioscoop

Wil je Halloween Kills zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Het nachtmerrie-verhaal van Michael Myers en Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) gaat verder in het volgende spannende hoofdstuk van de Halloween-serie.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij.

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Halloween Kills begint enkele minuten nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt. Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort. Terwijl Laurie tegen de pijn vecht en zichzelf voorbereidt om zich opnieuw tegen deze moordlustige maniak te verdedigen, spoort ze heel Haddonfield aan om het tegen dit onstuitbare monster op te nemen. De drie Strode-dames voegen zich bij een groep overlevenden van Michaels eerste moordpartij, die besloten hebben het heft in eigen handen te nemen. Samen gaan zij proberen om voor eens en altijd met Michael af te rekenen. Vannacht sterft het kwaad.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Miramax, Rough House Pictures, Trancas International Films, Universal Pictures

Cast & Regisseur