compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

Homo sapiens

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Homo sapiens

Homo sapiens filmstill

Homo sapiens filmstill

Delen op facebook
Homo sapiens
Nederlandse première: 27-7-2017
Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, 2016, 94 min,

Documentairemaker Nikolaus Geyrhalter reisde naar plekken over de hele wereld waar de mens niet meer te zien is en de natuur het weer heeft overgenomen. Het resultaat zijn woeste en ledige landschappen, gefilmd in lange statische shots.

bijzonderheden

Hoewel dit technisch gezien een documentaire is ziet Nikolaus Geyrhalter het toch als een film omdat film en geluid bewerkt zijn en niet perse de realiteit weergeven.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Nikolaus Geyrhalter is sinds 1999 actief en heeft film gemaakt als Über die Jahre, Pripyat en Abendland.

Homo sapiens - Bioscopen, Tijden & Tickets

Homo sapiens in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Homo sapiens zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentairemaker Nikolaus Geyrhalter reisde naar plekken over de hele wereld waar de mens niet meer te zien is en de natuur het weer heeft overgenomen. Het resultaat zijn woeste en ledige landschappen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Homo sapiens verschijnt tien jaar na zijn uitbundig geprezen Our Daily Bread (2005).

In den beginne was de aarde woest en ledig, heet het in het Boek der Boeken; in Homo sapiens blijkt de natuur opnieuw oppermachtig. Documentairemaker Nikolaus Geyrhalter trok naar plekken waar geen mens meer te zien of te horen is en filmde de terugkeer van de woeste aarde; aan het einde van het industriële tijdperk blijkt de natuur de sporen van menselijke aanwezigheid geruisloos te overwoekeren.

Productiemaatschappij: ASC Distribution, Espace Sarou, Filmfonds Wien, Filmstandort Austria (FISA), Grand Post, The, Kimstim Films, Nikolaus Geyrhalter Filmproduktion, ORF Film/Fernseh-Abkommen, ZDF, Österreichisches Filminstitut

Cast & Regisseur

Nieuws over Homo sapiens