compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Hunt

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In Hunt zit een Noord-Koreaanse dubbelspion ingebed in de de Zuid-Koreaanse inlichtingendienst, zowel de buitenlandse als de binnenlandse spionagedienst krijgen de opdracht om de jacht te openen op de dubbelspion.
Delen op facebook
Hunt
Nederlandse première: 30-3-2023
Zuid-Korea, 2022, 131 min,

Bekijk bij:

meJane

Hunt trailer

Trailer van HuntBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hunthttps://i1.ytimg.com/vi/7ehqmEA9tAU/hqdefault.jpg2023-03-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van acteur Lee Jung-jae als regisseur, in Nederland is hij vooral bekend als de hoofdpersonage in de tv-serie Squid Game(2021).

Hunt - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hunt in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hunt zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De Koreaanse spionagedienst moet een Noord-Koreaanse spion opsporen - bekend als Donglim - die diep ingebed is in hun bureau.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Squid Game-ster Lee Jung-jae schittert in zijn regiedebuut Hunt, een spannende spionagethriller die zich afspeelt in het Zuid-Korea van de jaren tachtig.

De Koreaanse filmster Lee Jung-jae (Squid Game, The Housemaid, Deliver Us from Evil) maakt zijn regiedebuut met deze sensationele thriller die zich afspeelt in de jaren 80, waarin hij als hoofd van de inlichtingendienst een complot ontdekt om de president van Zuid-Korea te vermoorden terwijl hij op zoek is naar een mol binnen zijn eigen bureau.

Productiemaatschappij: Artist Studio

Cast & Regisseur

Woo-sung Jung

Kim Jung-do
Jung-Jae Lee

Park Pyong-ho
Young-chang Song

Director Kang
Nam-gil Kim

Agent #2
Paul Battle

Director Gee, CIA
Jung-Jae Lee

Regisseur
Hunt poster