compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Hytti Nro 6

Compartment Number 6

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Hytti Nro 6

Seidi Haarla (Laura)

Seidi Haarla (Laura)

Delen op facebook
Hytti Nro 6
Nederlandse première: 17-2-2022
Duitsland, Estland, Finland, Russische Federatie, 2021, 107 min,

In Hytti Nro 6 (treincompartiment 6) is een jonge Finse vrouw net een liefdesaffaire ontvlucht in Moskou door op de trein naar Moermansk te stappen. De lange rit deelt ze een coupé met een stugge Russische mijnwerker. Beiden moeten hun verlangen naar verbinding onder de loep nemen.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

Hytti Nro 6 trailer en bijzonderheden

Oorspronkelijk was het plan om ook in Moskou te filmen, maar aangezien de opnames plaatsvonden toen de Covid-19 pandemie zich begon te verspreiden, werden de voor Moskou geplande scènes gefilmd in St. Petersburg.
Officiële inzending van Finland voor de categorie 'Best International Feature Film' van de 94e Academy Awards in 2022, maar het haalde de uiteindelijke nominatielijst niet..

Trailer van Hytti Nro 6Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hytti Nro 6https://i1.ytimg.com/vi/ufSio3y6dWY/hqdefault.jpg2021-11-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

`scenarist en regisseur Juho Kuosmanen maakte eerder Hymyilevä mies (2016).

Hytti Nro 6 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hytti Nro 6 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hytti Nro 6 zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember

Terwijl een trein zich een weg baant naar de poolcirkel, delen twee vreemden een reis die hun kijk op het leven zal veranderen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Finse Laura ontvlucht de liefde en het leven in Moskou. Ze neemt de trein richting Moermansk en moet tijdens de lange reis haar wagon noodgedwongen delen met de Russische mijnwerker Ljoha met wie ze op het eerste gezicht niks gemeen lijkt te hebben. Maar terwijl de trein doordendert en de vreemdelingen hun schild langzaam laten zakken, blijken ze elkaar beter te begrijpen dan gedacht. Zo ontstaat er een onverwachte band, die ze een nieuw perspectief op het leven biedt.

Productiemaatschappij: Achtung Panda! Media (co-production), Amrion (co-production), CTB, Elokuvayhtiö Oy Aamu

Cast & Regisseur