compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

IQMF

festival

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch

International Queer & Migrant Filmfestival
Delen op facebook
IQMF
Nederlandse première: 16-6-2022
92 min,

IQMF trailer

Trailer van IQMFBekijk de trailer en de beste filmstills van de film IQMFhttps://i1.ytimg.com/vi/1HwaP1B4YqY/hqdefault.jpg2022-05-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

IQMF - Bioscopen, Tijden & Tickets

IQMF in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je IQMF zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Parvis is een Duitse homoseksuele jongen van Iraanse afkomst. De 20-jarige jongvolwassene leidt een bevoorrecht leven in een middenklasse buitenwijk. Met zijn actieve nachtleven en spannende Grindr-dates heeft Parvis het alsmaar te druk. Terwijl hij van zijn jeugd geniet en niks van zijn afkomst wil weten, hebben zijn ouders een averechtse denkwijze. Die hebben zich opgewerkt als immigranten maar hun hart ligt, desondanks dat ze verbannen zijn, nog steeds in Iran. Als Parvis een taakstraf moet uitvoeren in een asielzoekerscentrum, ontmoet hij de gevluchte Iraniërs Amon en zijn zus Banafshe. De gevoelens die tussen Parvis en Amon bloeien lijken echter een gevaar voor de relatie tussen het drietal. Genietend van de zomer en dagdromend over hun toekomst, ontstaat het grimmige besef dat deze toekomst door ongelijkheid, homofobie en bureaucratie door hun vingers kan glippen. Deels autobiografisch debuut van regisseur Faraz Shariat, met sprankelend acteerwerk van de drie hoofdrolspelers.